Nieuws

Dok 7 haalt ruim € 1200 op voor vrijwilligers Valkenhof

Jeroen Geldens, eigenaar van kledingzaak Dok 7 in Valkenswaard, heeft met een zeer artistieke actie geld ingezameld voor de vrijwilligers van Valkenhof. Hij stelde vijf paspoppen ter beschikking aan kunstenaars in de regio, die deze poppen naar eigen inzicht een ‘make-over’ konden geven. Dit leverde prachtige creaties op, die uiteindelijk geveild zouden worden. Drie van de poppen zijn al verkocht, voor een totaalbedrag van ruim € 1200.

Jeroens reden voor de inzamelactie is het feit dat zowel zijn oom als zijn tante binnen Kempenhof hebben gewoond (ze zijn helaas inmiddels al overleden) en dat Jeroen enorm onder de indruk was van het werk van de vrijwilligers zoals hij dat toentertijd meemaakte.
Op woensdag 25 januari overhandigde Jeroen het tot nu toe opgehaalde bedrag aan bestuurder Annemieke Blokker van Valkenhof. In de hal van Kempenhof staan alle poppen uitgestald, zodat bezoekers ze kunnen bewonderen, en als ze willen, ook een bod kunnen doen op de poppen die nog niet verkocht zijn.

Jeroen Geldens overhandigt de cheque aan Annemieke Blokker

 

De creaties zijn te bewonderen in zorgcentrum Kempenhof

<< Ga terug naar de vorige pagina