Nieuws

Onderzoeksruimtes Kempenhof officieel geopend

Op donderdag 26 januari opende wethouder Tindemans van de gemeente Valkenswaard de nieuwe onderzoeks- en praktijkruimtes van Diagnostiek voor U, De Bloedafname en huisartsenpost ShoKo in Kempenhof. De ruimtes zijn voortaan ondergebracht iop de begane grond van het zorgcentrum, dat is gelegen aan de Antwerpsebaan 3 in Valkenswaard.

Klein ziekenhuis
Wethouder benadrukte in haar speech de maatschappelijke functie van zorgcentrum  Kempenhof. “De locatie is veel meer dan een verpleeghuis, het is een ruimte waar mensen elkaar ontmoeten en activiteiten ondernemen.” Bestuurders Annemieke Blokker (Valkenhof) en Jules Keijzer (Diagnostiek voor U) zien met de komst van de nieuwe diensten naar Kempenhof “een klein ziekenhuis in de regio ontstaan.”

De prikpost en onderzoeksruimtes zijn gerealiseerd op de begane grond van het zorgcentrum. Inwoners uit Valkenswaard kunnen er o.a. terecht voor bloedafname en diverse onderzoeken zoals hartfilmpjes, radiologische echo’s en longfunctieonderzoek. In het weekend biedt huisartsenpost ShoKo haar diensten aan.

Wethouder Tindemans (rechts) proost met Annemieke Blokker en Jules Keijzer op de officiële opening

<< Ga terug naar de vorige pagina