Nieuws

Valkenhof zoekt vrijwilligers voor klussen NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2017, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook zorgorganisatie Valkenhof doet mee aan deze actie en heeft al een flink aantal klussen aangemeld op de website nldoet.nl. Voor deze klussen zoekt de organisatie nog vrijwilligers.

Er staan allerlei verschillende klussen geregistreerd op naam van Valkenhof. Dagmar Boleij, binnen Valkenhof verantwoordelijk voor het sociaal cultureel werk en de coördinatie van de vrijwilligers: “Vrijwilligers zijn voor Valkenhof onmisbaar. Binnen onze organisatie werken nu al meer dan 500 mensen als vrijwilliger, maar wij hebben altijd vacatures. Door deel te nemen aan NLdoet hopen we vooral nieuwe mensen te enthousiasmeren voor vrijwilligerswerk. En tegelijkertijd laten we klussen klaren die anders misschien niet gerealiseerd zouden worden. Zo snijdt het mes dus aan twee kanten.”

Meld u aan via de website
De klussen die aangemeld zijn, variëren van het opknappen van een tuin bij zorgcentrum Taxandria, tot het organiseren van ‘culturele smaakbeleving’ met cliënten van Kempenhof. Alle klussen zijn te bekijken op de website www.nldoet.nl . Door bij ‘woonplaats’ Valkenswaard en/of Leende in te vullen worden de klussen van Valkenhof zichtbaar. Heeft u interesse in een klus? Dan kunt u zich hiervoor rechtstreeks via de site aanmelden.

<< Ga terug naar de vorige pagina