Hospicezorg - de mogelijkheden

Onze zorg
Valkenhof biedt 24-uurszorg aan cliënten in hun laatste levensfase. Deze hospicezorg is gericht op het verzachten van pijn en/of tegengaan van complicaties. Dat zorg continu beschikbaar is, geeft rust. Daarbij bieden we psychische en emotionele steun aan u en uw naasten.

Onze specialist ouderengeneeskunde (tevens palliatief arts) is verantwoordelijk voor de medische zorg. Het team van verzorging/verpleging, de geestelijk verzorger en eventueel andere behandelaars spannen zich in om uw kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te maken. De geestelijk verzorger helpt daarbij spirituele vragen of problemen een plaats te geven. Een vaste zorgcoördinator is aanspreekpunt voor alle betrokkenen.

Hospice Kempenhof
Ons hospice bevindt zich op de tweede etage van zorgcentrum Kempenhof. Hier liggen ruime zit-/slaapkamers met keukenblok en eigen badkamer. De kamers zijn volledig ingericht met ruimte voor uw persoonlijke spulletjes. Er staat onder andere een televisie, radio/cd-speler, telefoon en er is internet waar u gratis gebruik van kunt maken. Bezoek is altijd welkom. Uw naasten kunnen ook blijven slapen op de kamer.

Terug naar vorige pagina