Mannen in de zorg

Sta jij je mannetje? Kom dan werken in de zorg!

Heb je op dit moment een baan die niet meer goed bij je past, of heb je helemaal geen werk? Denk dan ook eens aan werken in de zorg.

Werken in de zorg is echt niet alleen voor vrouwen. Het is net zo goed iets voor mannen. Dat vinden onze medewerkers niet alleen; dat vinden onze cliënten ook. Valkenhof is dus op zoek naar mannen!

Denk jij dat je je mannetje kunt staan in de zorg? Dan leren we je graag kennen. Of je nu ervaring hebt of niet.

Werken en leren
Wanneer je nog geen opleiding hebt op het gebied van zorg, kan Valkenhof die bieden. 
Wanneer je wel een opleiding (en eventuele ervaring) hebt, kun je wellicht direct bij ons aan de slag. Kijk dan op onze vacaturepagina om te zien welke actuele vacatures er zijn, zodat je direct kunt solliciteren.
Twijfel je of heb je vragen over werken of leren bij Valkenhof? Neem dan contact op met onze afdeling PO&O, via 040-2014035. 

Handige pagina's om te raadplegen op onze site:


Kom sfeer proeven!
Op dinsdag 25 juli of dinsdag 29 augustus ben je van harte welkom om ons te leren kennen. We organiseren dan een 'sfeer-proef-middag'. Een middag waarin we je uitleggen wat het werken en/of leren bij Valkenhof inhoudt, hoe het is om in de zorg te werken en welke functies er zoal zijn. 
Uiteraard krijg je ook een rondleiding en is er gelegenheid om medewerkers te spreken. De middagen zijn allebei van 14.30-16.00 uur in zorgcentrum Kempenhof, aan de Antwerpsebaan 3 in Valkenswaard.


Aanmelden sfeer-proef-middag
Wil je aanwezig zijn tijdens één van onze sfeer-proef-middagen? Meld je dan nu aan! Stuur een e-mail naar communicatie@valkenhof.org. Vermeld daarin:

  • naam
  • adres
  • telefoonnummer
  • datum van voorkeur: 25 juli of 29 augustus

We hopen je te mogen ontmoeten!

O, en dames: jullie zijn uiteraard ook van harte welkom. Want de behoefte aan enthousiaste talenten blijft onverminderd groot.