Tafeltje-dek-je

Heeft u moeite met het maken van uw warm eten? Bijvoorbeeld door ziekte of invaliditeit, na een operatie of omdat u een lastig dieet moet volgen. Dan is tafeltje-dek-je (onze maaltijdservice) iets voor u. U stelt zelf een maaltijd samen of kiest voor het aanbevolen menu. Dit doet u aan de hand van een gezond en gevarieerd keuzemenu. U kiest uit:

  • twee voorgerechten (soepen);
  • twee hoofdgerechten (twee soorten vlees of vis, twee soorten groenten, twee soorten aardappelgerechten);
  • drie nagerechten. 

Onze vrijwilligers bezorgen tegen het middaguur. De koelverse maaltijden warmt u vervolgens op in de magnetron. Wij houden rekening met praktisch alle voorkomende diëten en afwijkende voeding.

Samen eten
Eet u niet graag alleen? Op onze eetpunten (in de Grand Cafés van onze zorgcentra en op dagcentrum Stokerwei) eet u gezellig, samen met anderen.

Aanmelding en kosten
Wij bieden tafeltje-dek-je in de gemeente Valkenswaard en Leende: zeven dagen per week, het hele jaar door. Tafeltje-dek-je wordt niet vergoed, u heeft dus geen verwijzing nodig. U meldt zich aan via onze voedingsadministratie (040-2049044). Zij sturen iemand langs om samen te kijken naar uw wensen en de mogelijkheden. Een driegangenmenu kost € 7,50. Kiest u voor een hoofdgerecht met voor- óf nagerecht, dan betaalt u € 6,50. Alleen een hoofdgerecht kost € 5,50. Als u geen magnetron heeft, kunt u er van ons een huren (€ 3,50 per maand). Betaling loopt via eenmalige of automatische incasso.

Brochure Tafeltje-dek-je
Klik op de afbeelding om de brochure te downloaden.