Specialist ouderengeneeskunde

Heeft u klachten door verschillende ziektes en aandoeningen? Gebruikt u veel medicijnen? Of maakt u zich zorgen over een slechter wordend geheugen? Met dit soort vragen kunt u (via uw huisarts) terecht bij de specialist ouderengeneeskunde.

De specialist ouderengeneeskunde van Valkenhof is een arts die gespecialiseerd is in zorg voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken. Hij zal u onderzoeken, diagnoses stellen en adviseren. Hierbij neemt hij de tijd om zich te verdiepen in uw vragen en houdt hij rekening met de mensen die betrokken zijn bij de hulp aan u, zoals mantelzorgers en thuiszorgmedewerkers.

De specialist ouderengeneeskunde is deskundig op het gebied van zorg en behandeling voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken die:

- meerdere ziektebeelden tegelijk hebben
- revalideren na een operatie, ongeval of ziekte
- zorg nodig hebben in hun laatste levensfase (palliatieve zorg)
- lijden aan dementie
- veel verschillende medicijnen tegelijk gebruiken
- mantelzorgers hebben die dreigen overbelast te worden
- langer thuis willen blijven wonen ondanks hun beperkingen
- gebaat zijn bij gerichte hulp van andere hulpverleners zoals psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten of diëtisten

Onze specialisten ouderengeneeskunde werken in de regio Valkenswaard, Leende en omstreken. De afspraak met de specialist ouderengeneeskunde vindt plaats bij u thuis of in de praktijk van uw huisarts.

Meer weten of een afspraak maken?
Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u terecht bij het CliëntServiceBureau via 040-8003180 of clientservicebureau@valkenhof.org

 

Bent u onder behandeling geweest van één van onze specialisten ouderengeneeskunde? Geef dan uw beoordeling hiervoor op Zorgkaart Nederland of bekijk alle waarderingen.

 

Brochure Gezondheidscentrum Valkenhof          Flyer specialist ouderengeneeskunde