Kempenhof

Op korte loopafstand van het centrum van Valkenswaard ligt Kempenhof, een zorgcentrum voor mensen met somatische (lichamelijke) klachten. Op Kempenhof kunnen mensen terecht voor geriatrische revalidatiezorg, terminale zorg en chronische zorg.
Onze palliatieve unit (hospice) is vooraanstaand op het gebied van terminale zorg. Kempenhof is ook de centrale locatie van Gezondheidscentrum Valkenhof. Een centrum waar men terechtkan voor fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek, GZ-psychologen en de specialist ouderengeneeskunde.

Bij Kempenhof ligt een prachtige beleeftuin. Een tuin om te wandelen, jeu de boules te spelen, tuinieren of gewoon te genieten van de buitenlucht. 

Zorgkaart Nederland
Kempenhof staat ook op Zorgkaart Nederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

 

Welzijn
Kempenhof kent een ruim aanbod aan activiteiten. Nieuwsgierig naar de activiteiten die dit kwartaal op het programma staan? Raadpleeg dan onze activiteitenkalender.

Bezoek
Zorgcentrum Kempenhof kent geen vaste bezoektijden. 

Openingstijden Grand Café:

  • ma & di: 8.30 -17.00 uur en 19.00-21.00 uur (keuken sluit om 16.00 uur)
  • wo t/m zo: 8.30 - 21.00 uur (keuken sluit om 18.00 uur)

Iedereen kan op elk moment van de dag (24 uur per dag) gebruikmaken van de koffie-/theeautomaat in het Grand Café. 

Parkeren bij Kempenhof
Op het terrein van Kempenhof ligt een parkeerplaats voor de bezoekers van onze cliënten. Waar kunt u bij Kempenhof nog meer parkeren? Klik op het kaartje hieronder om de parkeergelegenheden te zien.Adres
Antwerpsebaan 3
5554 JV VALKENSWAARD
Tel: 040-2014035
Fax: 040-2046943
E-mail: info@valkenhof.org