Taxandria

Zorgcentrum Taxandria is een psychogeriatrisch verpleeghuis, gespecialiseerd in de behandeling van cliënten met een zwaardere vorm van dementie. Het biedt kleinschalig georganiseerde zorg in een prettige, belevingsgerichte omgeving. Het accent van de zorg ligt op (verder) leven zoals de cliënt gewend was. Daarnaast biedt Taxandria gespecialiseerde afdelingen voor mensen met het syndroom  van Korsakov of vergelijkbare aandoeningen. Hier kunnen in totaal twintig personen wonen.

Taxandria ligt in een rustige, groene omgeving nabij het centrum van Valkenswaard. Rondom Taxandria ligt een prachtige beleeftuin. Een tuin om te wandelen, jeu de boules te spelen, tuinieren of gewoon te genieten van de buitenlucht. 

Zorgkaart Nederland
Taxandria staat ook op Zorgkaart Nederland. Bekijk alle waarderingen of plaats zelf een waardering

 

Welzijn
Taxandria kent een ruim aanbod aan activiteiten. Nieuwsgierig naar de activiteiten die dit kwartaal op het programma staan? Raadpleeg dan onze activiteitenkalender.

Bezoek
Zorgcentrum Taxandria kent geen vaste bezoektijden. 

Openingstijden Grand Café De Jagthoorn:

  • ma t/m wo: 8.30 - 21.00 uur (keuken sluit om 18.00 uur)
  • do t/m zo: 8.30 - 19.00 uur (keuken sluit om 18.00 uur)

Iedereen kan op elk moment van de dag (24 uur per dag) gebruikmaken van de koffie-/theeautomaat in het Grand Café.

Parkeren bij Taxandria
Op het terrein van Taxandria ligt een parkeerplaats voor de bezoekers van onze cliënten. Waar kunt u bij Taxandria nog meer parkeren? Klik op het kaartje hieronder om de parkeergelegenheden te zien.

Adres
v.d. Venstraat 15
5555 KL VALKENSWAARD
Tel: 040-2049044
Fax: 040-2042390
E-mail: info@valkenhof.org