Mannen in de zorg

Sta jij je mannetje? Kom dan werken in de zorg!

Heb je op dit moment een baan die niet meer goed bij je past, of heb je helemaal geen werk? Denk dan ook eens aan werken in de zorg.

Werken in de zorg is echt niet alleen voor vrouwen. Het is net zo goed iets voor mannen. Dat vinden onze medewerkers niet alleen; dat vinden onze cliënten ook. Valkenhof is dus op zoek naar mannen!

Denk jij dat je je mannetje kunt staan in de zorg? Dan leren we je graag kennen. Of je nu ervaring hebt of niet.

Werken en leren
Wanneer je nog geen opleiding hebt op het gebied van zorg, kan Valkenhof die bieden. 
Wanneer je wel een opleiding (en eventuele ervaring) hebt, kun je wellicht direct bij ons aan de slag. Kijk dan op onze vacaturepagina om te zien welke actuele vacatures er zijn, zodat je direct kunt solliciteren.
Twijfel je of heb je vragen over werken of leren bij Valkenhof? Neem dan contact op met onze afdeling PO&O, via 040-2014035. 

Handige pagina's om te raadplegen op onze site:


Kom sfeer proeven!
We organiseren regelmatig 'sfeer-proef-middagen', waarin we je uitleggen wat het werken en/of leren bij Valkenhof inhoudt, hoe het is om in de zorg te werken en welke functies er zoal zijn. Uiteraard krijg je ook een rondleiding en is er gelegenheid om medewerkers te spreken.

Binnenkort worden weer nieuwe data bekend gemaakt. Houd hiervoor onze site of onze Facebook-pagina in de gaten.

Wil je bericht krijgen wanneer we weer een middag organiseren of heb je nu al een vraag? Stuur dan een e-mail met je contactgegevens naar communicatie@valkenhof.org

Bekijk het interview met onze bestuurder over de campagne:

Bekijk ook het item over onze campagne bij Nieuwsuur (item start op 15.00 min):