Opleidingen & stages

Opleidingen
Wil je bij ons (opnieuw) aan de slag in de zorg? Leren hoe je ondersteuning geeft aan mensen die zorg nodig hebben, de theorie direct toepassen in de praktijk en tegelijk salaris verdienen? Heb je minimaal vmbo-k of niveau 2 afgerond? Dan kun je in dienst van Valkenhof de combi-opleiding Verzorgende IG & Maatschappelijke Zorg (niveau 3) volgen. 

Meer informatie
Wil je meer weten over deze opleiding? Meld je dan aan voor de oriëntatieavond op het Summa College in Eindhoven. Tijdens deze avond krijg je informatie over de lessen op het Summa College, het beroep Verzorgende en de sollicitatieprocedure. Om je aan te melden stuur je een maal naar Samenaanzet@transvorm.org

Solliciteren
In ons vacatureoverzicht vindt je de beschikbare opleidingsplaatsen en kun je direct online solliciteren. Of blijf op de hoogte van interessante vacatures of stageplaatsen door je in te schrijven via ons Career Center. Geef aan wat jij voor ons kan betekenen en wij kijken of en welke mogelijkheden er zijn en laten je dan snel iets weten.

Stages
Wil je kennismaken met het werk in de ouderenzorg en ben je op zoek naar een stageplek? Wij werken nauw samen met het Summa College en Fontys Hogeschool. Volg je een opleiding in de richting zorg (niveau 2 t/m 5), dan kun je via Stageplein Zorg kenbaar maken dat je bij Valkenhof stage wilt lopen. De zorgorganisatie wordt ondersteund door verschillende stafafdelingen; ook daar is het mogelijk om stage te lopen. Denk aan de facilitaire dienst, ICT of HRM.

Meer informatie en contact
Je kunt voor meer informatie ook telefonisch contact opnemen met de afdeling Opleidingen of PO&O,
via 040 – 2014 035 of opleidingen@valkenhof.org.