Intern Uitzendbureau Valkenhof

Voor wie?
Of je nou starter bent op de arbeidsmarkt, nog op school zit en tijdens de weekenden en/of de vakantie wilt werken of een ervaren professional bent: bij het  Intern Uitzendbureau van Valkenhof is ruimte voor iedereen. Ons team kijkt graag met jou mee en stippelt met jou de route uit waar je heen wilt.

Via het intern uitzendbureau liggen dan ook veel kansen. Van het opdoen van je eerste werkervaring tot het inzetten van je expertise en het doorgroeien naar een hoger niveau.
Daarnaast ben je verzekerd van afwisselend werk voor een bepaalde periode waarbij je de gewenste dagen en tijden zelf inplant. 

Wie zijn wij?
Het Intern Uitzendbureau Valkenhof zorgt voor de juiste kandidaten ter invulling van tijdelijke vacatures in de zorg en aanverwante vacatures binnen Valkenhof.

Als flexmedewerker kun je ingezet worden op meerdere afdelingen voor een bepaalde  periode. Denk hierbij aan vervanging tijdens ziekte, zwangerschapsverlof, weekenden en vakantie. Het is ook mogelijk dat je voor een langere periode op één afdeling werkt. Je bent in dienst van Valkenhof en daarom val je onder de cao VVT. Start je als verzorgende, dan bieden we je een contract voor onbepaalde tijd aan.

Vacatures
Wil je weten welke vacatures er zijn bij het Intern Uitzendbureau? Kijk dan in het vacatureoverzicht en uiteraard kun je ons ook volgen op Facebook.