Valkenhof als werkgever

Wie zijn wij?
Valkenhof is een professionele zorgorganisatie met het hart op de juiste plek. Of het nu bij mensen thuis is of bij ons: onze medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor cliënten klaar. Om goede zorg te leveren, op een gastvrije, gemoedelijke, typisch Brabantse wijze. ‘Zorg met ’n zachte g’ noemen we dat.
Men kan bij ons terecht voor verpleging, verzorging, thuiszorg, huishoudelijke zorg, dagopvang en revalidatietherapie op diverse locaties in de regio Valkenswaard en Leende. Daarnaast bieden we onder de naam Gezondheidscentrum Valkenhof behandeling en begeleiding op het gebied van fysiotherapie, ergotherapie, diëtetiek, logopedie, psychologie, maatschappelijk werk en ouderengeneeskunde.

Valkenhof draagt ook bij aan het verhogen van het welzijn van ouderen in de regio, zowel voor bewoners als omwonenden van onze locaties. We bieden een groot scala aan activiteiten op sociaal-cultureel gebied, zoals zang-, schilder- en kooklessen. 

Werken met hart en hoofd
Werken bij Valkenhof betekent werken met en voor mensen. Met gevoel én met professionaliteit. Met hart en hoofd zou je kunnen zeggen. Warme zorg naar moderne standaarden. Bij Valkenhof werken mensen die gepassioneerd bezig zijn met hun vak. Die respect en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan. Vakmensen die zichzelf blijven ontwikkelen en die de ruimte krijgen om te ondernemen. Om zo onze zorg – met elkaar - continu te verbeteren. Valkenhof is geregeld op zoek naar nieuwe collega’s. Naast werk in de zorg, kan dat ook zijn voor andere afdelingen, zoals administratie, ICT en de facilitaire dienst. Ook als je net van school komt of er misschien enkele jaren uit bent geweest: samen spijkeren we je kennis (weer) helemaal bij. Kom werken én leren bij Valkenhof.

Eigen verantwoordelijkheid
Bij Valkenhof krijg je meteen een grote eigen verantwoordelijkheid. Zowel in de relatie tot de cliënt als in de relatie tot de organisatie. We zoeken de mix. Tussen autonomie en afhankelijkheid, tussen zelfsturing en aansturing. Je werkt in een zelfstandig team, elk met zijn eigen inbreng en zijn eigen sfeer. Door middel van een zelfroostersysteem kun je op een eenvoudige manier je eigen rooster samenstellen en zo optimaal werk en privé combineren.

Organisatie
Momenteel zijn er binnen Valkenhof zo'n 750 betaalde medewerkers werkzaam: fulltime, maar ook veel parttime. De meeste mensen werken in de verpleging, verzorging en behandeling. Daarnaast zijn er medewerkers werkzaam op ondersteunende afdelingen op o.a. administratief en facilitair gebied. Binnen Valkenhof wordt gewerkt conform de CAO VVT.

Vacatures
Wil je weten of er op dit moment een leuke baan voor je is? Kijk dan in ons vacatureoverzicht.

Wat vinden medewerkers van het werken bij Valkenhof? Bekijk het filmpje:Brochure Werken en leren
Klik op de afbeelding om de brochure te downloaden.