Werken bij Den Haagacker

Zin in een nieuwe uitdaging in de zorg?
Kom werken op onze nieuwe locatie Den Haagacker!

Voor onze nieuwe locatie Den Haagacker in het centrum van Valkenswaard zoeken we enthousiaste collega’s. Mensen die van het nieuwe huis van onze bewoners een thuis willen maken!

We zoeken echte aanpakkers want er ligt een mooie uitdaging voor je klaar: samen met het nieuwe team een thuis opbouwen voor onze cliënten en professionele kleinschalige zorg opzetten. We leren je graag kennen, ook als je (nog) niet helemaal over de juiste ervaring of kennis beschikt.

Zorg met 'n zachte g
Valkenhof is een zorgorganisatie met het hart op de juiste plek, waar onze collega’s gastvrij en gemoedelijk zorgen voor onze bewoners. Dit noemen we ‘Zorg met ‘n zachte g’. Wij kijken samen met de bewoners naar de beste oplossing, we denken altijd in mogelijkheden.

Durf jij de uitdaging aan?
Deel jij onze passie? Dan is werken bij Valkenhof iets voor jou! We zijn onder andere op zoek naar:

Naast bovenstaande functies zijn we ook altijd op zoek naar mensen die aan de slag willen als Verpleegkundige.   

Kom speeddaten!
Beschik je over de juiste papieren, maar wil je eerst wat meer weten? Onze enthousiaste collega’s vertellen je graag wat Valkenhof je te bieden heeft. Je bent daarom van harte welkom op een van onze speeddates op:

  • 14 maart om 14.00 uur
  • 19 maart om 14.00 uur
  • 20 maart om 10.00 uur

De speeddates vinden plaats binnen ons zorgcentrum Taxandria (Van de Venstraat 15, Valkenswaard). Heb je interesse? Meld je dan aan bij Marieke van der Looij, HRM adviseur, via marieke.van.der.looij@valkenhof.org.

Vragen?
Met vragen kun je terecht bij Marieke van der Looij of Cor Vosters, locatiemanager via 040-2014035 of marieke.van.der.looij@valkenhof.org