Gesprekstafels

Valkenhof vindt het belangrijk haar kennis te delen met anderen. Dat doen we onder andere door het organiseren van informatiebijeenkomsten, die we ‘Gesprekstafels’ noemen. Tijdens een Gesprekstafel wordt niet alleen informatie gegeven over het onderwerp, maar worden bezoekers van harte uitgenodigd tot discussie.

Gesprekstafel 15 november: Help, hoe werkt de zorg?
De laatste gesprekstafel van dit jaar heeft als thema 'Help, hoe werkt de zorg?'. Deze vindt plaats dinsdag 15 november aanstaande in zorgcentrum Leenderhof in Leende. Tijdens deze gesprekstafel leggen de medewerkers van het CliëntServiceBureau van Valkenhof uit hoe het zorglandschap werkt, welke zorg Valkenhof allemaal biedt, hoe mensen aanspraak kunnen maken op zorg en op welke wijze de financiering is geregeld. Onderwerpen waar zij in hun dagelijkse praktijk veel vragen over krijgen.

Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij deze Gesprekstafel. Familie en vrienden zijn uiteraard ook welkom. Wij ontvangen u graag op:

Datum:       Dinsdag 15 november 2016   
Tijd:            19.30 - 21.30 uur
Locatie:     Grand Café Leenderhof, Hofpad 2, 5595 EP in Leende

De toegang is gratis. Wilt u graag aanwezig zijn? Stuurt u dan uiterlijk 8  november 2016 een e-mail met uw naam en het aantal personen waarmee u komt naar communicatie@valkenhof.org of bel met het directiesecretariaat via 040-2014035. Maximaal 50 personen. Vol=vol.

 

Het aanvragen van zorg brengt vaak veel papierwerk met zich mee.