Maaltijdenservice: tafeltje-dek-je

Heeft u moeite met het maken van uw warm eten? Bijvoorbeeld door ziekte of invaliditeit, na een operatie of omdat u een lastig dieet moet volgen? Dan is tafeltje-dek-je (onze maaltijdenservice) iets voor u. U kunt wekelijks kiezen uit een uitgebreid keuzemenu met gezonde en gevarieerde gerechten. 

Onze vrijwilligers bezorgen tegen het middaguur. De koelverse maaltijden warmt u vervolgens op in de magnetron. Wij houden rekening met praktisch alle voorkomende diëten en afwijkende voeding.

Samen eten
Eet u niet graag alleen? In de Grand Cafés van onze zorgcentra en in ontmoetingscentrum De zoete inval kunt u gezellig met anderen samen eten.

Aanmelding en kosten
Wij bieden tafeltje-dek-je in de gemeente Valkenswaard en Leende. U kunt maaltijden ontvangen voor zeven dagen per week, het hele jaar door. Tafeltje-dek-je wordt niet vergoed, u heeft dus geen verwijzing nodig. U meldt zich aan via onze voedingsadministratie (040-2049044). Zij sturen iemand langs om samen te kijken naar uw wensen en de mogelijkheden. Een driegangenmenu kost € 7,25. Kiest u voor een hoofdgerecht met voor- óf nagerecht, dan betaalt u € 6,50. Alleen een hoofdgerecht kost € 5,50. Als u geen magnetron heeft, kunt u er van ons een huren (€ 3,50 per maand). Betaling loopt via eenmalige of automatische incasso.

Brochure Tafeltje-dek-je
Klik op de afbeelding om de brochure te downloaden.